Thursday, 13 December 2012

Holiday with FRIENDS


Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything. 



8/12/2012 :

                 Aku, Afi and Maro tengah lepak dalam bilik sambil main gitar. Tiba-tiba aku saja je ajak. "Panas doh duduk sini, Lata Kinjang jom" Saja je ajak diorang. Kejap lagi si Maro pulak memang amik serious. "Jom. Kejap aku call set2 pastu kita gerak. Now kita ada berapa kereta and bla bla bla....." panjang Maro and Afi plan. Aku apa lagi. Punya heaven bila memang diorang amik serious. So a big credit to them, as a founder untuk plan ni. Hahahaha. 

                 Then, time tu dalam pukul 3.30 kitorang plan. So, kumpul semua set2 kitorang and finally pukul 5 baru gerak. Agak lambat. Perjalanan dalam 1jam. 4 buah kereta and total yang pergi 23orang ! Wow, agak terkejut and still dalam kereta aku, Maro and si Afi bangga gila kerana plan kitorang jadi. That's why orang selalu cakap ' Bila plan last minute ni Insyaa Allah jadik ' and then plan ni memang jadi. So, dalam pukul 6 petang baru sampai destinasi kitorang. 

So, inilah tempat yang kitorang pergi haritu. Lata Kinjang, Perak . Cantikkan ? 


Yes, ni picture first kitorang bila kitorang sampai je dekat Lata Kinjang tu.




Set2 Lata Kinjang


Crazy maybe ? 




                                     
After about 2 jam kitorang berendam dalam air terjun Lata Kinjang yang sangat sejuk, then tibalah masa untuk berangkat pulang ke UTP. Before that, sempat lagi semua ber-camwhore <-- Betul ke eja macam ni ? Haha. Walaupun penat, but still berbaloi.  >.< 


Geng kereta Afi - Fiesta Hell Yeahhhh


Hilarious guys


Done for this post. Now, XoXo.P .. PUBLISHED.







No comments:

Post a Comment