Sunday, 4 May 2014

I'M BACK

Hai readers ! Haha lama dah tak post, bersawang dah blog ni. Tadi time bukak blog ni, tiba-tiba keluar labah-labah maybe sebab lama sangat kot tak bukak (okay sorry hambar). So, sekarang ni dah masuk 2nd year 1st sem. Currently tengah cuti sem break 18 days. Kiranya dah 2 tahun setengah jugak belajar dekat negeri orang. Insyallah nanti kerja balik semula ke Johor (Nampak matang kan ayat tu hehe) . 


Pasal belajar jangan tanya, sebab agak teruk sikit belajar dekat sini. Maybe terlalu leka kot. So, next sem kena ubah cara belajar (Every sem sebenarnya cakap macam ni) So hope kali ni azam tu menjadi lah. Banyak yang berlaku tahun ni. Kawan sama kawan bergaduh, terlalu banyak yang berlaku dalam masa satu sem. Part gaduh tu tak nak cerita, but nak cakap dekat sini. Mintak maaf kalau ada yang terasa ke marah ke tak puas hati ke. So sorry kepada semua especially budak budak rumah, Maro, Miro, Ajim, Joker, Shark, Jabi, Ijat, KE, Acap, Afi and Flex. "You can't please everyone in life!" Apa pun berlaku kita tetap kawan  


Tahun depan dah start internship, nak intern dekat mana pun still no idea. Lagi satu tahun Insyallah dah grad as mechanical engineer (Hope so..) So sekarang ni just nak spend my time dengan kawan kawan je. "Aku dekat uni ni tak ada siapa, yang ada pun kawan kawan je". Cukup lah kot untuk post kali ni. Tunggu 13 or 14 hari untuk next post yeee. Thanks for reading babyyyy 



No comments:

Post a Comment